Young Living

A nélkülözhetetlen 7 olaj

A nélkülözhetetlen 7 olajat úgy fejlesztették ki, hogy mindenki azonnal érezhesse a természetes éterikus olajaink és keverékeink jótékony hatását. Egyes olajok még mint táplálékkiegészítők is felhasználhatók. Minden olajat ki lehet szárítani, a lábfej Vita Flex pontjaira felvinni, a fürdővízbe a habfürdővel, vagy fürdősóval keverni, avagy egy teljes test- és lábmasszázshoz használni. 7 db 5ml-es üvegcse.

Éterikus olajok/keverékek: Levendula, citrom, borsmenta, Joy, Purification, PanAway, Peace & Calming.

Raindrop Technique Kit

Az esőcsepp-technika olajai kombinálják az aromaterápia művészetét a Vita Flex technológiával, teszik mindezt a hátra, valamint a lábfejekre történő különleges felvitel után. Ez a szett forradalmi módját kínálja a kiegyensúlyozottság, harmónia testi és lelki átélésének. 9 db egyenként 5ml-es üvegcse (olajok/keverékek) és 2 db 120ml-es Ortho Ease masszázsolaj és V-6 Advanced Vegetable Oil Complex (növényolajkomplexum) éterikus olajok/keverékek: Aroma Siez, majoranna, kakukkfű, bazsalikum, oregánó, Valor, ciprus, borsmenta, télizöld.

Diffuser

A Young Living Aria Ultrasonic Diffúzor egy egyedülálló, stílusos módja annak, hogy részesüljünk az illóolajok előnyeiből otthon, vagy a munkahelyünkön. Ez a rendszer a legújabb diffúziós technológiát ötvözi számos hasznos jellemzővel. A beépített vezérlő lehetővé teszi, hogy válasszon a permetezés, a hang és a többszínű LED világítás variációi közül. A beépített hangszóróknak köszönhetően csatlakoztathatja a saját hangeszközét és élvezheti a kiválaszott zenét.

Young Living - Magtól a Pecsétig

Rendeld meg egyedi, személyre szóló mandaládat!

Amennyiben felkeltették a mandalák az érdeklődésedet, nyugodtan keress meg a palagnesmaria@gmail.com email címen.

Minden beérkező megkeresésre, 2-3 munkanapon belül várható válasz.

Üzenet írása