Mandala rendelés

Válassz az alábbi elérhető mandala típusok közül

Térmandalák

A mandalák világa túl távolinak és misztikusnak tűnhet szemünkben, de üzenete a modern kor emberének is szól, ha vágyunk a tökéletesedésre. Hiszen a mandala használata, de akár már szemlélése is harmonizálja az ember működését és rendezi belső energiarendszerét.
A Mandala elősegíti a külső tér energiáinak áramlását is, de a legfontosabb, hogy emlékeztet bennünket ideális állapotunkra teljességünkre, egész-ségünkre.

Ajánlatkérés

Mandalatálak

A mandalatálak otthonunk bármelyik pontján elhelyezhetőek.
Ha a belső hangod vezérelte mandalatálat kiválasztod és ezentúl a mandalád része lesz mindennapjaidnak, akkor ezzel egyfajta rendet, törvényt határozol meg magad körül, ami harmonikus kapcsolatban van a bensőddel.
Minden lelki baj oka az egészség hiánya, önnön középpontunk elvesztése. A mandala gyógyító energiája segít abban, hogy lelked is olyan egész, kerek és önmagába nyugvó legyen, mint maga a mandala.
Segítségével te magad állíthatod helyre belső világod egységét, kiegyenlítheted a kívül és belül ható erőket, és lépésről-lépésre továbbfejlődhetsz.

Ajánlatkérés

Személyes Mandalák

A személyes mandala a jövendőbeli tulajdonos neve illetve születési adatai alapján készül.
Minden névhez tartozik egy saját szín, melyet egy eljárással ki tudunk számolni. Nevünket születéskor határozzák meg. Mivel saját rezgése van, kiejtéskor felismerjük. Ahogyan a hangok rezegnek nevünk formálásakor, ugyanúgy rezeg nevünk is a saját színére. Egy ember neve a színazonosítója, a színcimkéje. Ez alapján megtudjuk azt is, hogy milyen hiányszíneink vannak. Ezekre a színekre figyelmet kell fordítani, és be kell építeni a szervezetünkbe. A nevünkből hiányzó színek nyomra vezetnek, ha ki szeretnénk deríteni, hogy miért nem szerezzük meg az élettől azt, amit szeretnénk. Befolyást gyakorolhatnak az élet minden szintjére – a testi, lelki, érzelmi szintre egyaránt.
Hasznos ha megismerjük a születési dátumunk energiáit is. Ha a kettő nincs összhangban, az konfliktusokat okozhat mindennapi életünkben is.
A formavilág ezután kerül kiválasztásra.
Az így elkészült mandala segít megtalálni a helyes utat, a megoldásokat, tulajdonosát feltölti erővel. Kiegyensúlyozottá, harmonikussá válnak még a környezetben élők is, hiszen a boldog tulajdonos kisugárzását ők is érzik, sőt a mandala rájuk is hat.

Ajánlatkérés

Folyadék kristályosító Mandalák

Kézzel festett, egyedi, ősi mandalák

A víz rejtett bölcsessége c. könyv megjelenésével a világ minden tájára eljutott az üzenet: a gondolatoknak, a szavaknak és az érzelmeknek teremtő erejük van. Minthogy az emberi test 70%-a víz, talán nem is csoda, hogy így a 21.századra felfedezzük, hogy a víznek mekkora intelligenciája van, s az hogyan hat az emberre. A víz ugyanis minden információt elraktároz, amellyel érintkezésbe kerül. Ez pedig azt jelenti, hogy az általa tárolt információkat képes más rendszerekre- pl az emberi szervezetre is- átvinni. Ezért olyan alapvető fontosságú, hogy milyen vizet iszunk: nemcsak lehetőleg káros anyagoktól mentesnek és ásványi anyagokban szegénynek kell lennie, hanem energetikailag pozitív rezgésűnek is, hiszen ezt a rezgést adja tovább nekünk.
A színes üvegtál olyan mandalát rejt, mely képes a mindennapokon fogyasztott vizeinket, teáinkat tökéletes rezgésűvé alakítani, így a bevitt folyadék nemcsak szomjúságunkra hat,hanem a belső tisztulásunkat is segíti. A mandalák ősidők óta minden nép kultúrájában ott vannak ( építészet, festészet, díszítőművészet, kézimunka) rejtett értelmükre csak most kezdünk odafigyelni.

Ajánlatkérés

Rendeld meg egyedi, személyre szóló mandaládat!

Amennyiben felkeltették a mandalák az érdeklődésedet, nyugodtan keress meg a palagnesmaria@gmail.com email címen.

Minden beérkező megkeresésre, 2-3 munkanapon belül várható válasz.

Üzenet írása