Bemutatkozás

Köszöntelek a Mandalák világában!

Egy különös álomból ébredtem fel 2008 november egyik reggelén. Sokáig gondolkodtam és akkor még nem értettem, hogyan álmodhattam a mandalákról. Nagyon gyorsan történt minden, felkerestem ismerősömet, akit több éve nem láttam ugyan, de tudtam, hogy a mandala festéssel foglalkozik. Nagy szeretettel fogadott és még az azon a hét végén induló tanfolyamán részt is vettem. Úgy éreztem magam, mintha a mandala festést már valahol valamikor csináltam volna.

Nagyon boldog voltam és emelkedett, azt éreztem, hogy valami nagyon szépet alkotok. Alkotás közben a színek, a formák egyre több gondolatot ébresztettek fel bennem. Nagyon sok mindent előre megéreztem. Akikkel találkoztam mindig tudtam, hogy éppen abban a pillanatban mire gondolnak. Volt egy mandala, melyet egy fiatal lánynak készítettem, ekkor az történt, hogy egy idő után mindig ciripelést hallottam a bal fülemben. Később még a testhőmérsékletem is megemelkedett. Egyre furcsábban éreztem magam. Több gondolat is eljutott hozzám a festés alatt. Amikor nyugovóra tértem, azt kérdeztem magamban, mi történik ilyenkor? Hajnalban kopogás ébresztett fel, körbenéztem, persze senkit nem láttam, viszont tollat és papírt kellett ragadnom, mert volt valami nagyon fontos üzenet amit most le is írok:

Üzenet a Mandalától:

Ahová megérkezik egy mandala, ott az élet megváltozik általa.
Az energiák felkérnek egy fantasztikus táncra, és ha velük perdülsz, soha nem lesz vége e felemelő násznak.

Míg élsz vele maradsz, mert tudod, hogy társként mindig veled marad.
Beszél hozzád látványán keresztül és egyedül csak Te tudod mire tanít és ezáltal merre küld.

Tudatalattid minden rezdülését tudja, mert Ő a te rejteked kulcsa.
Add át magad neki és meglásd örülni fogsz amikor e tánc kezdetét veszi. Sokszor eksztatikus ez az élmény, a sugallatokat szinte magad sem hiszed, de az élet bizony sok fordulatot tehet veled.
Nézz rá, simogasd meg Őt, szeresd nagyon és e társadban bízz meg vakon.

Engedd magad hozzá közel és engedj be minden gondolatot, melyet válaszként küld el.

Tartsd Őt mindig tiszteletben, hiszen szentként van Ő fémjelezve.
Így járjátok hát e gyönyörű, felemelő táncot és hozzon Nektek kölcsönösen sok-sok boldogságot.

Pál Ágnes

mandalafestő

Mi történt azóta?

A mandalák az életemben gyökeres változást hoztak, úgy érzem beléptem általuk egy csodálatos palotába, ahol minden lenyűgöz ami körülvesz. Azóta alig akarok kilépni innen, a színek, a számok, a formák, a fények az ásványok végeláthatatlan lehetőségei tárházából.
Azóta csak festek és festek, tanulok és tapasztalok. Rájöttem, hogy a mesterségbeli tudás rideg csillogtatás csupán, bármilyen magas szintű legyen is, ha az ember nem szól az emberekhez a műveken át.

Rendeld meg egyedi, személyre szóló mandaládat!

Amennyiben felkeltették a mandalák az érdeklődésedet, nyugodtan keress meg a palagnesmaria@gmail.com email címen.

Minden beérkező megkeresésre, 2-3 munkanapon belül várható válasz.

Üzenet írása